June 8, 2018


Miguel van Assen recordhouder Odesur


June 8, 2018

Met een sprong van 16,81 meter is Miguel van Assen momenteel de nieuwe Odesur recordhouder op het onderdeel hink-stap-springen. De Surinaamse atleet vestigde dit record gisteren tijdens de 11e Zuid-Amerikaanse Spelen (Odesur) in Cochabamba, Bolivia. Minister Lalinie Gopal van Sport- en Jeugdzaken heeft inmiddels haar felicitaties uitgebracht aan de totale Surinaamse gemeenschap, in het bijzonder Miquel van Assen, die met zijn prestatie goed was voor het eremetaal. ‘Het wordt steeds weer bewezen dat de Surinaamse sporters goed blijven presteren op internationaal niveau. Het ministerie van Sport- en Jeugdzaken zal de Surinaamse sporters blijven ondersteunen waar mogelijk en kijkt ook zeker uit naar mogelijkheden om het beoefenen van topsport verder te blijven ontwikkelen,’ aldus de bewindsvrouwe.