June 7, 2018


Semi-kampioen Shiningstars geen partij voor Celebration


June 7, 2018

Semi-kampioen Shiningstars is zondag geen partij gebleken voor Celebration. Bij de voortzetting van de eerste speelronde van de Paramaribo Slagbal Bond (PSB) startten beide vereniging heel sterk, maar na 20 minuten spelen bleek Shiningstars geen antwoord te hebben op het spel van Celebration. De laatstgenoemde club ging de rust in met een 59-39 voordeelscore. Tenslotte won de ploeg met 114-88.

In de tweede wedstrijd van de dag stonden The Struggles en Innovate tegenover el-kaar. Het werd een easy walkover voor In-novate. Zij gingen de rust in met 61-39 en wonnen uiteindelijk overtuigend met 116-75.

De derde partij betrof één in de herenklas-se, waar The Boys en Shiningstars het tegen elkaar opname. Het goed opgekomen publiek genoot van de snelle acties en de motivatie die er aanwezig was bij beide verenigingen. The Boys leidde bij de rust met 63-62, maar Shiningstars kwam na de spelhervatting sterk terug en won de wedstrijd met 129-114.

Ook de laatste wedstrijd van de dag was een in de herenklasse: Rainbow vs Amer-shaktie. De partij ging in het beging gelijk op, maar Rainbow was uiteindelijk veel beter op het veld en won 112-95, na een ruststand van 58-51.

Het schema voor zondag 10 juni is als volg:

11:00 uur Rainbow-The Boys; 12:30 uur The Struggles-Shiningstars; 14:00 uur De Tropen-Celebration en 15:30 uur Shining-stars-Amershaktie. De wedstrijden worden afgewerkt op het NGVB-veld.