June 4, 2018


Styx maten te groot voor Inter Bom


June 4, 2018

Regerend landskampioen Styx/The Kuldipsingh Group is zondag enkele maten te groot gebleken voor ZV Inter Bom. Bij de voortzetting van de reguliere hoofdklasse zaalvoetbalcompetitie zegevierde Styx met liefst 14-1. Johannes Dankoi van de winnende ploeg werd met 4 treffers de topscorer van het duel.

The Lions wees ZV Palo met 5-4 terug; een duel waarin Giovanny Waal van The Lions vier van de vijf treffers voor zijn rekening nam.

FCB ging met 7-5 langs ZV Inter Jakin. Raydel Lioe An jie en Terence Pengel van ZV Inter Jakin en Roy Lespeki van FCB vonden elk tweemaal het net.

De uitslagen van de overige op zondag gespeelde wedstrijden zijn als volgt: Tweede klasse: SV Brodas-Govafo 5-4. Darl Amelo en Raidel Goedhoop van SV Brodas elk 2 doelpunten. SV Kabel Boyz-ZV All Stars2 2-1. Miquel Hill van SV Kabel Boyz 2 doelpunten.

Eerste klasse: stibula-Ultimate 17 16-5. Damiendo Plein van Stibula 7 doelpunten. ZV Bombel-ZVV Kismet 8-4. Furgell Kuhn, Rayen Naingi en Sergei Scheineman van ZV Bombel en Ritesh Ramdin van ZVV Kismet elk 2 doelpunten.

Uitslagen zaterdag 2 juni:

Tweede klasse: BVN-ZV Tirotet 7-4. Jordan Sarmat van BVN 4 doelpunten.

FC Fire Fighters-Parkeerboys 7-5. Jelany Djemesie van FC Fire Fighters en Murgillio Esajas van Parkeerboys elk 3 doelpunten. FC Castilla-ZV Zwaluwtjes 10-3. Tariq Haakmat van FC Castilla 3 doelpunten. ZV Zwaluw’96 2-SC Scorpio 6-4. Tariq Sweet van ZV Zwaluw’96 2 3 doelpunten.

Uitslagen donderdag 31 mei:

Eerste klasse: SV Orkaan-Team One 4-1. Jean-Paul Alibux van SV Orkaan 2 doelpunten. Hoofdklasse   : ZV Zwaluw’96-ZV All Stars 3-3. ZV Mengao-Giants 9-1. Moraes Palheta van ZV Mengao 4 doelpunten.