May 26, 2018


Suriname hard onderuit tegen Guyana


May 26, 2018

De Surinaamse dames voetbalselectie strand al in de eerste ronde van het Concacaf vrouwen WK-kwalificatietoernooi in Guyana. Na de 1-2 nederlaag woensdag in de eerste partij tegen Barbados, was gastland Guyana gisteren met 6-1 veels te sterk.
Zodoende incasseerden de Surinaamse voetbalsters hun tweede nederlaag in deze kwalificatieronde en bezet de ploeg de laatste plaats op de ranglijst met 0 punten uit 2 gespeelde partijen.
In deze poule E won Ber-muda met 3-1 van Barba-dos. Op de eerste speeldag speelden Bermuda en Gu-yana 2-2 gelijk, waardoor het Caribisch eiland net als Guyana 4 punten in de wacht heeft weten te slepen.
De Surinaamse ploeg neemt het zondag in haar laatste poulewedstrijd op tegen Bermuda. Echter is zowel Suriname als Barba-dos reeds uitgeschakeld. De strijd in de poule gaat tussen Guyana en Bermu-da. Alleen de poule-winnaar plaatst zich voor de volgende ronde.
In poule C eindigden de duels Grenada-Dominica en Trinidad & Tobago-St. Kitts & Nevis 1-1. St.Lucia won in poule D met 2-1 van St.Vincent & The Grena-dines, terwijl Antigua & Bar-buda met 3-0 langs Cura-çao ging.///