May 26, 2018


ALWEER ‘A NO MI’


May 26, 2018

Nu de staat voor de zoveelste keer wederom een beslaglegging aan haar broek heeft van maar liefst SRD 20 miljoen door Nature Beauty, laat de minister van NH klaar en helder zien dat ook hij besmet is met het ‘a no mi’ syndroom. Door zich te proberen te verbergen achter een getekende brief van een granman, dit is niet alleen zwak en laf, maar getuigt ook van het desavoueren van het regeringsgezag. Zo’n minister, indien beschaafd, zou onmiddellijk de eer aan zichzelf moeten houden en bedanken voor die stoel. Maar nee hoor, het schijnt dat zelfs het beste middel om deze lijm los te krijgen, bij hem ook niet zal werken. Door dit waardeloze beleid van deze minister zijn alle belastingbetalers alweer de dupe. Steeds weer moet de bevolking ervaren dat een lid van deze regering duidelijk laat zien dat ze hoegenaamd geen recht heeft om dit land nog vijf jaar te besturen. Velen van ons zullen door stress hun graf eerder zien. We zullen blijven zeggen dat deze lui geen kaas gegeten hebben van hoe een land te besturen, door het volk steeds weer te confronteren met hun `a no mi’ gedrag. We houden ons hart vast voor wat er nog meer aan ellende (beslaggingen) onderweg is, veroorzaakt door deze gelukszoekers en egoïsten. Ze leren het niet en zullen ook niet veranderen. U kent trouwens dat verhaal over de vos en diens haren. Thank you minister NH, voor de zoveelste eyeopener voor wat betreft het gedrag van uw regering.

 

Een burger