Troefcallbond start met warming-up toernooi

De Surinaamse Troefcall Bond (STcB) maakt op dinsdag 15 mei aanstaande een aanvang met het warming-up toernooi. Hieraan doe er 16 verenigingen  verdeeld in 4 poules mee. Mahaan en Bsamboys zijn nog  niet gereed voor dit toernooi. De ploeg van Formula komt in de plaats van Mahaan. Bij het Bekertoernooi en de competitie doen wel alle 18 verenigingen mee. Op de laatst gehouden algemene ledenvergadering is het competitiesysteem gewijzigd. De nummers 1 t/m 10 spelen in de finaleronde, terwijl 11 tot en met 18 in de verliezersronde uitkomen, waarbij alle punten van de algemene ronde komen te vervallen. De nummers 1, 2 en 3 van de algemene ronde starten de finaleronde met bonuspunten. De winnaar van de finaleronde is kampioen van Suriname. De nummers 1 tot en met 6 plaatsen zich voor het Sterrentoernooi. Van de verliezersronde gaan de nummers 1 en 2 naar het Sterrentoernooi. Het warming-up toernooi is als volgt ingedeeld:

Poule A: Olaria, ‘t Hofje, Kolibrie en Shaktie.

Poule B: Formula, Trekkers, Sudhar en Palm Boys.

Poule C: Victorie, Ekta, Toppers en SMC.

Poule E: OpenbGroen, Kampoe, Jai Gandhi en Pinto Boys.

De partijen voor dinsdag 15 mei zijn: Olaria-‘t Hofje; Kolibrie-Shaktie; Formula-Trekkers en Sudhar-Pinto Boys.

Donderdag 17 mei spelen: Victorie-Ekta; Toppers-SMC; Openbaar Groen-Kampoe en Jai Gandhi-Pinto Boys.

De nummers 1 en 2 van elke poule plaatsen zich voor de achtste finale.