Shopping Card Finabank-Kirpalani creëert gemak

Vandaag hebben Finabank en Kirpalani, de Shopping Card geïntroduceerd op de lokale markt. De Shopping Card is een innovatieve kaart waarbij het mogelijk is voor alle klanten om op een gemakkelijke en voordelige manier te winkelen bij Kirpalani. De kaart is pre-paid op basis van een zeer voordelige lening, waarbij zelfs tot een bedrag van SRD 50.000 geleend kan worden bij Finabank.

Volgens Vidjai Kirpalani, directeur Kirpalani’s, is het idee ontsproten uit de behoefte die bestaat bij de consument om over een makkelijke vorm van krediet te beschikken. “Op de markt is de algemene rentevoet vrij hoog met als gevolg dat banken financiering aanbieden tegen hoge rentetarieven. Wat wij gedaan hebben, is een uniek product ontwikkelen en samen met Finabank het rentetarief heel laag terug te brengen”, zegt Kirpalani.

Nathalie Elliot, manager Retail Banking Finabank, geeft aan dat de klant naast de vele extra voordelen, zoals de verschillende KirpalaniKom pakketten en SRD 50 welkomstbeloning van Finabank, ook gemakkelijk en voordelig online aankopen kan doen in de webshops van Kirpalani. “Deze kaart zorgt ervoor dat u voor de aankoop van spullen voor de inrichting van uw huis of persoonlijke verzorging, financiële ruimte wordt geboden door Finabank, zonder dat er contant geld vereist is om te kunnen afrekenen bij Kirpalani”, zegt Elliot.
“Met deze introductie willen wij de consument ervan bewust maken dat Kirpalani en Finabank een financieringsmodaliteit aanbieden tegen soepele voorwaarden, waardoor sneller en efficiënt goederen kunnen worden aangeschaft in de huishouding”, zegt Martina Amatoemar, marketing manager Kirpalani.
Volgens de Chief Commercial Officer van Finabank, Almar Giesberts, was de bank op zoek naar mogelijkheden om het winkelen direct toegankelijk te maken voor haar doelgroep. Kirpalani was de beste partner, gezien de doelgroep van dit bedrijf heel Suriname betreft. “Ook sluiten de toekomstige investeringen van Kirpalani met mogelijke uitbreiding aan op de strategie van Finabank, welke innovatie is met steeds verdere vernieuwingen”, zegt Giesberts.
De Shopping Card wordt aangeboden aan consumenten en kan worden aangevraagd bij alle filialen van Kirpalani. Finabank gelooft in snelheid committeert zich eraan om de goedkeuring binnen een werkdag te geven. De Shopping Card is vanaf vandaag verkrijgbaar bij alle Kirpalani filialen, terwijl voor informatie de klant terecht kan bij alle Finabank kantoren.

-door Priscilla Kia-