Interne damcompetitie Combinatie’80 gestart

Op donderdag 3 mei is er een aanvang gemaakt met de interne damcompetitie bij Combinatie’80.

Titelverdediger Jerry Sadiek had iets meer dan een uur nodig om Armand Kas-diran te verslaan middels een eenvoudig zetje.

Routinier Pradeep Hardajal had Santosh Bhagwandas tegenover zich op deze eerste speelavond. Het werd een taaie game die uiteindelijk resulteerde in een gelijkwaardige remise. Regie Koetoe, die na lange tijd weer meedoet aan de interne competitie, kwam uit tegen Satish Chandai. Ook een spannende partij die remise zou worden, maar Chandai knoeide in het eindspel waar door Koetoe met 3 maal oppositie de winst naar zich toe trok. Sanjay Beharie  verraste Arwien Bhagwandas in het eindspel middels een finesse. Arwien die on-danks een schijfnadeel het afstuurde op een remise kwam in tijdnood en verspeelde dus hierdoor jammer genoeg 1 punt.

Damdokter John Sadiek en Hendrik Kerto waren naast voorzitter Reza Sadiek ook aanwezig. De volgende ronde wordt op donderdag 10 mei afgewerkt.