Gewijzigde verkeerssituatie Wijdenboschbrug

Vanaf dinsdag 8 mei 2018 start de N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) met werkzaamheden ter vervanging van de 33 kV kabelverbinding vanuit Onderstation B Industrieweg Zuid naar oostzijde van de Wijdenboschbrug. De werkzaamheden worden door de contractor UCC N.V. uitgevoerd.

In verband met deze werkzaamheden zal het looppad aan de linkerkant van de rijweg vanaf de rotonde afgesloten zijn voor voetgangers. De Motor Surveillance Dienst (MSD) en de politie van Meerzorg, zullen het verkeer komend vanuit Paramaribo richting Commewijne en dat dus gebruik maakt van de linker rijbaan op de brug de nodige verkeersinstructies geven.

De werkzaamheden gaan dinsdag 8 mei van start en eindigen op 27 juni 2018. Vanwege de complexiteit en omvang van het werk zal er ook in de avonduren gewerkt worden.

Normale Werktijden: 7:00 – 17:00 uur dagelijks

Werktijden op de brug: 20:00 – 05:00 uur (di. t/m do.)

De EBS vraagt weggebruikers met het bovenstaande rekening te houden en biedt haar verontschuldiging aan voor eventueel ongerief.