Natio met 2-0 langs Gremio

Weinig informatie vanuit SVB

De nationale senioren voetbalselectie van Suriname vertoeft momenteel in Brazilië, waar gisteren met 2-0 werd gewonnen van  Gremio. De eerstvolgende wedstrijd is tegen Paysandu. De sportredactie van De West heeft getracht om via de administratie van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB) meer informatie in te winnen over het bezoek van de ploeg aan Brazilië. Ook andere leden van de Vereniging van Sportjournalisten in Suriname (VSJS) hebben getracht aan de nodige informatie te komen. Het enige dat vanuit de administratie aangegeven wordt, is dat er slecht gecommuniceerd wordt. Dit zou erin geresulteerd hebben dat men in Suriname niet op de hoogte is wie er allemaal in de eindselectie zitten en hoe de jongens hun dagen daar doorbrengen. Er wordt verder aangegeven dat het managementteam van de selectie de SVB administratie niet van de nodige informatie heeft voorzien. Ook de voorzitter van de SVB was bij het perse gaan van deze krant niet te bereiken.