Bigi Boi accepteert aanbieding uit Japan

Jairzinho ‘Bigi Boi’ Rozenstruik vecht op zondag 6 mei aanstaande bij het MMA gevechtsevenement, RIZIN 10, in Fukuoka, Japan.

Rozenstruik heeft op 5 april jongstleden een RIZIN multi gevechtscontract getekend en daarmee een aanbieding uit het Aziatische land geaccepteerd. Hiermee vindt zijn intrede in de RIZIN-wereld plaats. Bigi Boi zal dan zijn debuut MMA-gevecht voor dit jaar draaien. Na winst van dit gevecht zal de Surinaamse vechter hij in de komende maanden nog een aantal keren bij het RIZIN evenement in actie komen.

Op 24 maart tekende Rozenstruik een samenwerking met Duello Sport Management, dit voor een succesvol verloop van zijn MMA carrière. Duello Sport Management zal ervoor zorgen dat Bigi Boi optimaal MMA gevechten binnenkrijgt.

Rozenstruik is de eerste Surinaamse vechter die traint en woont in Suriname, en in Japan op het RIZIN evenement gaat vechten. Dat is heel uniek en apart.

RIZIN is een Japanse gevechtsorganisatie die zich specialiseert in het organiseren van MMA-gevechtsevenementen.

Andrey Kovalev

De tegenstander van Bigi Boi is de Andrey Kovalev (foto onder) uit Ukraine.

Volgens de voorspellingen van RIZIN Fighting Federation zijn de kansen heel groot dat Bigi Boi dit gevecht wint middels een K.O.