Lidbondentoernooi in halve finale

Het 13e SVB/Suribet Lidbondentoernooi bevindt zich momenteel in de halve finale, waarmee afgelopen weekeind een aanvang werd gemaakt. Real Moengo Tapoe plaatste zich in Regio Oost voor deze fase door de ploeg van Voorburg met 3-0 te verslaan in een inhaalwedstrijd van de algemene ronde.  Door deze overwinning heeft Real Moengo Tapoe zich als tweede geplaatst in de poule B en gaat naar de halve finale waar de ploeg het zondag aanstaande op Meerzorg opneemt tegen The Brothers. De andere halve finale van Regio Oost gaat tussen Bintang Lair en Blessie, eveneens op Meerzorg. De returnwedstrijden zijn op zondag 6 mei, maar dan op Moengo en Albina.

In Regio Zuid eindigden de duels Inter Wakie-Inter Bose en BSV-Real Meursie zondag beide 1-1 gelijk in het George Deul Stadion op Hanna’sLust. De returnwedstrijden zijn op zaterdag 28 en zondag 29 april op Para.

In Regio Noord wonnen Real Saramacca en Inter Boskamp zondag op Saramacca elk met 3-2 van respectievelijk SV Van Dijk en SC Ephraim. De returnduels zijn op zondag 29 april respectievlijk NGVB en op Kwatta.

In Regio Midden wees Junior op het SOLO-veld de ploeg van Real Leiding met 5-1 terug. Dinsdag stonden Flamingo en Sunny Point in de andere halve finale tegenover elkaar.

De returnwedstrijden zijn zaterdag (Junior-Real Leiding) in het LSB-stadion en zondag (Sunny Point-Flamingo) op Hanna’sLust.

FC Coronie en Prekash speelden zondag in Regio West 2-2 gelijk op Coronie en staan zaterdag wederom tegenover elkaar in Nickerie. De Ster klopt Real Coronie met 4-0 in het Nickerie stadion. De return is zondag in Coronie.

Indien de seriestand na de tweede wedstrijd gelijk is, zal de wedstrijd worden verlengd met 2×15 minuten. Is de stand dan nog gelijk, dan zullen er conform de FIFA-regels vrije trappen worden genomen vanaf de penalty stip.