Transvaal verdringt WBC van derde plaats

Zondagavond is het aan Transvaal gelukt om Walking Boys Company (WBC) van de derde plaats in de SVB/Telesur Eerste Divisie te stoten. In het Andre Kamperveenstadion werd het 3-1 voor Transvaal door doelpunten van Ronaldo Kemble, Giller-mo Faerber en Debolha Akoela, terwijl Lorenzo Tolud het doelpunt van WBC voor zijn rekening nam. WBC die op de derde plaats stond moet nu genoegen nemen met de vierde plaats op de ranglijst met 35 punten, terwijl Transvaal nu met 36 punten op de derde plaats staat.

In het afgelopen weekend eindigden meerdere duels in een 3-1 score.  Eveneens zondag won Leo Victor in het Dr.Ir.Franklin Essed Stadion met 3-1 (2-1) van Papatam. Leo Victor: Raynel Gambier, Jeame Nana en Elyah Pengel. Papatam: Stive Donga. Botopasi-Nishan’42 3-1 (0-0). Botopasi: Gregory Pokie, Okino Wens en Evani Esparance. Ni-shan’42: Ernesto Djoe. Voorwaarts-SNL 3-1 (2-0). Voorwaarts: Marc Polime (2x) en Alvaro Verwey. SNL: Renzo Akrosie.

De duels West United-PVV (vanwege de regen en slechte staat van het speelveld) en Inter Moengo Tapoe-Robinhood (vanwege uitlandigheid van Inter) werden uitgesteld. SV Notch was vrij.

door Ivan Summerville