ALERT BLIJVEN NOODZAKELIJK

De criminaliteit neemt naar gelang de verarming van dit volk aanhoudt, ernstiger vormen aan. Straatroof zijn we zo langzamerhand aan gewend, inbraak is momenteel behoorlijk in zwang . Niets vermoedende mensen voor de poort van hun woning beroven, is ook al verschillende keren gemeld. Mensen afloeren voor een supermarkt en ze onder bedreiging van een vuurwapen geld en mobiele telefoon afhandig maken, heeft de politie ook al mee te maken gehad. En nu is het helemaal in om vernielingen aan auto’s aan te brengen. Zijspiegels en achterlichten verwijderen, daar valt ook nog het nodige aan te verdienen. Vooral van dure pick-ups en terreinwagens worden thans onderdelen gejat. Ook je auto onbewaakt laten staan op slecht verlichte plaatsen, valt zeker af te raden. De kans dat er delen van het voertuig gesloopt worden, is levensgroot aanwezig. Het stukslaan van zijruiten om in de auto alles wat maar waarde heeft te stelen, is thans een groot zorgpunt van de politie. Er schijnen bendes operationeel te zijn die de onderdelen stelen om ze dan wederom beneden de vervangingswaarde te verhandelen. In de districten is de criminaliteit ook niet minder geworden en ook daar heeft de ;politie thans handen vol werk om dieven en gestolen goederen te achterhalen. De politie adviseert dan ook heel terecht, alert te zijn en de auto niet uit het oog te verliezen op plaatsen waarvan bekend is dat er criminelen op de loer liggen.