Scrappy W weer even thuis

De Super Saamaka rapper Scrappy W, die in Nederland woont, is in zijn vaderland voor enkele dagen. Behalve vakantie houden, gaat hij ook de studio induiken en enkele optredens verzorgen. Hij heeft al twee optredens verzorgd. Deze vonden op 30 en 31 maart plaats. Vandaag, zaterdag, treedt hij op in het dorp Semoisie aan de Boven-Suriname in het district Sipaliwini. Op het programma staan er op 21 en 27 april ook optredens. Srappy is ook geboekt voor een optreden op 13 mei in St Laurent, Frans-Guyana. Van Scrappy W kunnen we binnenkort een nieuwe song verwachten. Het wordt volgens onze informatie een rock-‘n-roll-achtige song. Verder heeft de Super Saamaka rapper ook plannen de studio in te duiken met de zangeres Emmely Kartoredjo van The Future.  Scrappy W zegt nog steeds niet uitgesproken te zijn over het succes van ‘Sranan e krey’ (Kadaver) die hij samen met de populaire zanger Maroef Amatstam vertolkt. “Die song heeft het, tot mijn grote verbazing, heel goed gedaan. Ik heb niet alleen veel goede reacties gekregen, maar ook aanbiedingen. En dan te weten dat ik met het lied alleen mijn hart wilde luchten over de situatie in Suriname.” Scrappy W zal dit keer voor een langere tijd in zijn geboorteland vertoeven. Foto /collectie Scrappy