Vrouw loopt verwondingen op door aanval pitbull

Gisteren is een bejaarde vrouw, Nadia Belfort, het slachtoffer geworden van een aanval van een pitbull. De vrouw zegt tegenover De West, reeds enige tijd last te hebben van de hond, eerder zou de pitbull die toebehoort aan haar naaste buren, haar eigen hond hebben aangevallen. Het voorval deed zich voor aan de Dr. Sophie Redmondstraat ter hoogte van het SLM-kantoor.

Na de aanval van de agressieve hond, bleef de vrouw liggen door de verwondingen. De vrouw liep verwondingen op aan haar bovenbenen, waardoor ze moeilijk kan lopen.

De politie werd ingeschakeld, waarna Belfort met de ambulance werd vervoerd naar de Spoed Eisende hulp.

De vrouw is de mening toegedaan dat de eigenaren van de hond met opzet de poort openlaten zodat zij aangevallen wordt. “Den wan kir mi”, benadrukt ze. Belfort vreest dat een nieuwe aanval haar het leven zal kosten. Dit zegt ze op basis van het geval dat zich vorig jaar voordeed, waarbij een hond enkele slachtoffers had gemaakt. Belfort zegt dat er eerder geen problemen tussen haar en haar buren waren, ze zorgt zelfs voor twee honden van haar buren. Volgens haar hebben haar buren de twee honden verwaarloosd, nadat de pitbull erbij kwam. Van de buren heeft ze vernomen dat de pitbull hen moet beschermen tegen rovers, echter wordt zij steeds lastig gevallen door de hond, wat gisteren niet goed is afgelopen.

-door Richelle Mac-Nack-

 

More
articles