Formula, Palmboys en Olaria spelen driehoekstoernooi

De ploegen van Formula, Palmboys en Olaria zullen in een driehoekstoernooi moeten strijden om de laatste twee plekken in de top-6 van de troefcallcompetitie. Afgelopen dinsdag, de laatste speeldag van de algemene ronde, won Olaria met 85-64 van Formula. Hoogste score: Olaria: Andrew Muller/Henk Amstelveen 21 punten. Formula: Prem Ramcharan/Jurgen Majesi 24 punten. Pinto Boys won makkelijk van Jai Ghandi, die met drie koppels verscheen: 84-62. Hoogste score: Pinto Boys: Jawala Sital/Harry Bhoelan 27 punten. Jai Ghandi: Navin Jiawan/V.Mathoera 32 punten. Palmboys won ruim van B.Samboys: 110-60. Hoogste score: Palmboys: A.Hannoe/D.Hardin 31 punten. B.Samboys: R.Ramgoelam/P.Balgobind 23 punten. Top-pers versloeg Trekkers met 84-57. Hoogste score: Toppers: John O’Bryan/Hassel-baink 23 punten. Trekkers: R.Flier/Meyer 17 punten. Formula, Palm Boys en Olaria eindigen alle drie op 43 punten. Formula neemt het vanavond op tegen Palmboys. Morgen kruist de ploeg de degens met Olaria en zaterdag staan Olaria en Palmboys tegenover elkaar.