PANIEKVOETBAL

De vicepresident van de Republiek Suriname, Ashwin Adhin, blijkt te zijn verhuisd vanuit de hoofdstad Paramaribo naar het district Wanica. De VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi woont ook in het district Wanica. Deze strategie van de NDP heeft tot doel, dat zij in 2020 in Wanica meer zetels kan krijgen dan in 2015. Een van de vereisten om een kandidaat gesteld te krijgen in een district, is dat de persoon minimaal twee jaar daar moet wonen. Bij de vorige verkiezingen kreeg de NDP 3 zetels in dit district en de VHP ook 3. Keerpunt vindt deze verhuizing van de NDP zo doorzichtig, dus vandaar dat er door de NDP pakketten worden verdeeld in de mandirs van Wanica! Keerpunt kan zich niet voorstellen dat zij hiermee het intellect bij de Hindoestaanse kiezers denkt te kunnen bekoren. Adhin is géén politicus en heeft allerminst de uitstraling van een leider. Ook is hij onbekend in Wanica. Dit is zuiver een uiting van paniekvoetbal dat de NDP speelt voor de verkiezingen van 2020. De paarse partij zit vol scenario’s, dat zijn we inmiddels gewend, aangezien ze weet en ziet dat haar populariteit tanende is, zal ze van alles bedenken om de opgelopen schade te herstellen. Kijk maar na haar indoctrinatie via de media, met Infoact, NII en De Boodschap. Op allerlei manieren probeert de NDP nietszeggende en incorrecte informatie te verspreiden, en de staatsmedia wordt hierbij misbruikt. Keerpunt is ervan op de hoogte dat ons kiesstelsel, het decreet politieke organisaties de regels bepaalt, maar niemand valt over het feit dat er gewoon openlijk gemanipuleerd wordt. Het feit dat Adhin in Wanica is gaan wonen, is gewoon een lachertje! Maar ja, met verhuizen win je nog geen zetels, alleen met daden en niet voor de verkiezingen, ineens en zogenaamd wat sociaal zwakkeren helpen met een voedselpakket! A volk ing ai opo keba! Misschien moet Adhin nadenken of hij trekker wenst te worden van de Surinaamse economie in plaats van voor de NDP Dan pas zal het volk op hem willen stemmen, anders blijft hij maar dansen op de tonen van de paarse muziek. Omkopen van mensen daarin is paars heel goed, door middel van niet goed gevulde voedselpakketten probeert ze het volk zoet te houden. Ook de First Lady doet hard haar best, zij verdeelt zogenaamd computers en schooltassen, maar niets komt uit haar eigen zak. Al 7 jaar heeft deze regering nietszeggende projecten geïnitieerd waarvan sommige niet eens afgemaakt zijn. Het volk betaalt momenteel voor alles met zijn eigen zuurverdiende geld en nu probeert de NDP met Adhin sterker voor de dag te komen in Wanica? De bewoners van Wanica achten wij slimmer dan in een nieuwe val van de NDP te trappen. De VHP staat nog steeds sterk in het district en ze zal niet zomaar verzwakken door dit soort paniekvoetbal vanuit de NDP.