LSB-topscorer Chan Jet Soe op schot tegen Bernharddorp

Jorgen Chan Jet Soe, topscorer in de competitie van de Lelydorp Sportbond (LSB), had woensdagavond er duidelijk zin in en scoorde er op los in het treffen van zijn ploeg Flamingo tegen Bernharddorp. De laatstgenoemde had in de algemene ronde voor een complete verrassing gezorgd door deĀ  tot dan toe ongeslagen kampioenskandidaat Juniors met 1-0 te verslaan, maar woensdagavond was er van dat sterk imponerende Bernharddorp weinig te merken. Integendeel, was het Flamingo, dat aangestuurd door topscorer Chan Jet Soe, het heft in handen nam. Maar liefst 9-0 werd het. Reeds na vier minuten spelen opende Melito Brewster de score voor Flamingo en een kwartier later begon topscorer Chan Jet Soe met de telling. In de 18de, 23ste, 36ste, 51ste en 58ste minuut maakte de balvirtuoos er respectievelijk 3-0, 4-0, 5-0, 6-0 en 7-0 van. Zijn teamgenoot Hristo Bostdorp vond het niet genoeg en deed in de 61ste minuut er een schepje bovenop (7-0), terwijl Edward van Brussel het leed voor Berharddorp verder verergerde met de negende goal voor Flamingo. In tegenstelling tot de eerste wedstrijd viel er slechts 1 doelpunt in de ontmoeting tussen Seaboys en Bangun Muda. De supporters van Seaboys zagen in het Emile Brielle Stadion hun team met 1-0 winnen, dankzij de gouden goal die reeds in de 17de minuut van de wedstrijd gescoord werd door Rashid Biegman. De LSB vervolgt vandaag zaterdag 10 en morgen zondag 11 maart het competitieprogramma. De finaleronde wordt evenwel zondagmorgen om 12 uur voortgezet met Junior vs Bernharddorp, gevolgd door Flamingo vs Seaboys en Urania vs Bangun Muda. Deze duels worden om 10 uur ‘s morgens voorafgegaan door het treffen tussen Fortuna 2000 en Real Poerwo.

(DRP)