U-11 AC Adonai klopt De Rest met 14-1

De ploeg van AC Adonai heeft in het afgelopen weekend in de U-11 klasse van de SVB jeugdcompetitie met liefst 14-1 uitgehaald tegen De Rest. De ruststand was 4-0. Luciano Apinami en Geninho Atotie scoorden elk vijfmaal, Robinho Toekaja vond twee keer het net, Virjel Gallant en Chivaro Hiffens nam elk een doelpunt voor hun rekening. Kairo Baracho dos Santos redde de eer voor De Rest.

De overige uitslagen in de U-11 klasse zijn als volgt: Oase-Real Dijkveld 2-0 (0-0). Oase: Aqil Verwey en Gaddiel Bribi. Blue Oase-Anubus Warrior 0-1 (0-0). Anubus Warrior: Jayden Ceder. Puwa Nani-ABSO 0-1 (0-0). ABSO: Chaniel Kwasie.

U-9: Puwa Nani-Oase 2-0 (0-0). Puwa Nani: Shanika Kertoidjojo en Keith Chin A Hin.  TAS-Voorwaarts 1-1 (1-1). TAS: Gabrien Loswijk. Voorwaarts: Achmad Rotgans. Anubis Warrior-AC Adonai 2-0 (2-0). Anubis Warrior: Odydiente van Cooten en Kenneth Saiman.

U-13 klasse: AC Puwa Nani-Robinhood 0-5 (0-4). Robinhood: Darrynio Asongie en Darrell Sijpenhof elk 2 maal en Hamza Arsawikarta (AC Puwa Nani) autogoal.  Transvaal-Oase 2-1 (0-1). Transvaal: Transvaal: Djaier Pryor en Shafello Fikki. Oase: Keanen Tjin Liep Shie. Leo Victor-ONA 4-0 (1-0). Leo Vic-tor: Astrando Aletoe (2x), Hotavio Kewal en Aiversen Rosheuvel.

U-15 klasse (Niet Licentie): Houttuin-AC Puwa Nani 2-1 (1-1). Houttuin: Chivaro Wilkens en Oneal Alenkie van Houttuin. AC Puwa Na-ni: Shieffiel Kollau. Napoli-Prekash 4-3 (2-1). Napoli: Emmanuel Ngwete (3x) en Wycliff Toenae. Prekash: Rinai Haribhajan (3x). Oase-Puwa Nani 6-0 (1-0). Oase: Gideon Riedewald (2x), Gianni Chierkoet, Ramiro Dayala, Keanu Lim A Po en Vince Roemer.

U-15 klasse (Licentie): Leo Victor-Robinhood 0-2 (0-0). Robinhood: Jamaal Elsenhout en Kevin Hunswijk. Botopasi-Broki 0-8 (0-6). Broki: Juan Awana en Ignacio Eduards elk 2x, Jean-Luc Sobeng, Jerome Tolud, Daniello Vandriese en Jaizy Waterberg elk 1x. Voorwaarts-ACoconut 9-0 (6-0). Voorwaarts: Rivaldo Ngwete en Ancel Soly elk 3x, Byorn Ost 2x en Naviello Miede. Transvaal-SNL 12-0 (6-0). Transvaal: Jael Sylvester 3x, Roefai Cayenni 2x, Melchior Defares, Xaviero Held, Jhinio Jomena, Peter King, Jercinio Linger, Shakur Wijngaarde en Raynel Jubithana (SNL) autogoal.

U-17 klasse (Niet Licentie): De Rest-Oase 1-6 (0-5). De Rest: Azis Soebratie. Oase: Evandro Ansoe 3x, Emanuel Derby 2x en Rutger Neiden.

U-17 klasse (Licentie): ACoconut-Happy Boys 0-4 (0-2). ACoconut: Revaldhino Abiamofoe 2x. Happy Boys: Irvan Ghoerahoeatie en Reuel Lim-Hok-Koen elk 1x.

Robinhood-Kamel Dewaker 5-0 (2-0). Robinhood: Chesron Aloewel 2x, Johnneton Deventer en Shawn Tjokrodimedjo elk 1x en Rolinio Apianai (Kamal Dewaker) autogoal.

Voorwaarts-WBC 1-1 (1-0). Voorwaarts: Jemuel Asriba. WBC: Jhonathan Esajas.

U-20 klasse: Poule A: Happy Boys-Voorwaarts 1-6 (1-3). Happy Boys: Matheus Cordeiro. Voorwaarts: Alvaro Verwey 3x, Quiliano Stedenburg, Serano Valentijn en Dion Williams elk 1x. Broki-Transvaal 1-2 (0-0). Broki: Rosonsio Fitz James. Transvaal: Jamiro Hecbert en Doucham Abasia. SNL-WBC 0-1 (0-4). WBC: Kevin Palan, Sivarino Wanabo, Shaquille Pengel en Romero Burgos.

U-20 klasse: Poule B: Botopasi-Jong Aurora 3-1 (0-0). Botopasi: Densley Monisi, Mercelino Maayen en Clairence Prade elk 1x. Jong Aurora: Guido Aloeboetoe. Robinhood- ACoconut 3-0 (2-0). Robinhood: Iveraldo Pengel, Rai Pinas en Joel Wilson.