Tramos kampioen, stadionverbod bestuur Felu

SV Tramos is zondag voetbalkampioen bij de Domburg Sport Bond (DSB). Tramos speelde 1-1 gelijk tegen SV Kesuzu, dit na een 0-0 ruststand. De doelpunten kwamen van Max Bonapart van SV Tramos en Vincent Sabajo van SV Kesuzu. SV Tramos eindigde op 40 competitiepunten, gevolgd door SCSS Anuraagh met 36 punten, 3.SV Wilhelmina met 35 punten.

Didio Deel van SV Wilhelmina werd met 34 doelpunten de topscorer van de competitie. David Kasmo van SV Tramos werd de minst gepasseerde doelman.

Beste doelman van DSB is geworden David Kasmo van Tramos

De ploeg van SV Houttuin werd geroyeerd uit de competitie. Houttuin kwam zondag wederom niet opdagen voor een te spelen wedstrijd, dit keer tegen SV Felu. De laatstgenoemde ploeg was wel aanwezig, maar het voltallige viermansbestuur van SV Felu heeft zich volgens DSB-voorzitter Ashok Ramdoel op een zeer ongepaste manier gedragen tegenover de portier van DSB. Hierbij werden er bedreigingen met de dood geuit alsook scheldkanonnades richting het hoofdbestuur van DSB. Er is hiervan aangifte gedaan bij politie van Domburg. De strafcommissie van DSB heeft samen met het bestuur van DSB besloten het voltallige bestuur van SV Felu alsook de trainer/ coach een stadionverbod van drie jaar op te leggen.

Houttuin verscheen op donderdag 1 maart ook niet voor de inhaalwedstrijd tegen SV Wilhelmina. SV Wilhelmina won deze wedstrijd reglementair en komt op 35 competitiepunten.

De uitslagen van de zondag wél gespeelde wedstrijden zijn als volgt: SCSV Rodan-SV Wedjaro 3-2 (0-0). SCSV Rodan: Mike Tjong A Jong, Okinyo Abauna en Donavan Asodanoe. Wedjaro: Rowe Sabajo (2x).

Geel: SCSV Rodan: Donovan Asodanoe. Wedjaro: Regellian Jubithana en Marco Sabajo. SV Kesuzu-SV Tramos 1-1 (0-0). SV Kesuzu: Vincent Sabajo. SV Tramos: Max Bonapart. SV Wilhelmina-SCSS Anuraagh 2-2 (2-2). SV Wilhelmina: Liciano Hercul en Damian Tweeling. SCSS Anuraagh: Shaquille Kraken en Roberto Phoelli. Geel: SV Wilhelmina: Liciano Hercul, Siewa Ramlal en Guillermo Duchenne.