Sudhar nieuwe troefcallkampioen

Sudhar is de nieuwe troefcallkampioen van Suriname. De ploeg won dinsdag in de laatste speelronde bij de Surinaamse Troefcall Bond (STcB) grandioos van Ekta: 153-77. In de tweede ronde van de partij gaf het Sudhar-koppel Glenn Halfhide/Rewinder Somai een “baunie” aan het Ekta-koppel C. Boedhoe/Mohangoe. In de vierde ronde incasseerde hetzelfde Sudhar-koppel ook een “baunie” van het Ekta-koppel A.Khemai/H.Khemai.

De hoogste score bij Sudhar kwam van Halfhide en Somai, namelijk 60 punten. Het koppel-Khemai scoorde met 29 punten het hoogst bij Ekta.

Kampoe werd semi-kampioen.

De ploeg boekte een makkelijke 102-61 zege op Trekker. In de eerste ronde gaf het Kampoe-koppel Jitin Ramcharan/ Dew Sewak  een “baunie” aan het Trekkers-koppel Rahiem Kurban/D.Ramkelawan. De hoogste score bij Kampoe was voor Ramcharan en Sewak met 42 punten. Trekkers: Kurban en Ramkelawan met 19 punten.

Mahaan won verrassend van Palm Boys met 86 -66. Hoogste score: Mahaan: Wendel Grant/Judith Wondel 26 punten. Palm Boys: R.Krishnasingh/P. Lach-minarainsingh 23 punten.

Ook Kolibrie zorgde voor een verrassing door Pinto Boys met 81-68 te kloppen. Hoogste score: Kolibrie: Jules Keerveld/T.Henny 26 punten. Pinto Boys: C.Naipal/R.Pancham 21 punten.

Openbaar Groen blikte Jai Gandhi, die met 3 koppels kwam opdagen, met 107-47 in. Hoogste score: OpenbAar Groen: M.Badoella/H.Ernst 30 punten. Jai Gandhi: Navin Jiawan/V.Mathoera 22 punten.

Programma vanavond, donderdg 8 maart: Formula-Shaktie, Olaria-‘t Hofje, B.Samboys-SMC en Victorie-Toppers.