Welgedacht C voetbalkampioen Livorno

Welgedacht C is zondag kampioen geworden in de eerste klasse voetbalcompetitie van de Livorno Sport Organisatie (LSO). In het Eddy Blackman Stadion won de nieuwbakken kampioensploeg in haar laatste wedstrijd van de finaleronde met 3-0 van Hind-boys. Welgedacht C werd hiermaa ongeslagen kampioen, aangezien eerder in de finaleronde ook Hindelaya en Highwaystar werden verslagen.

Zondag vond Ronny Vrede tweemaal het net. Hij werd met 13 doelpunten de topscorer van de competitie. Karesh Dipailandre van Hindboys mocht de prijs voor minstgepasseerde doelman in ontvangst nemen. Hij kreeg gedurende de competitie slechts 21 goals tegen. Zondag vonden ook Sorvaino Pinas van Welgedacht C en Orfeo Brondenstein van Hindboys net. Hindboys werd de semi-kampioen. Beide ploegen zullen de LSO vertegenwoordigen in het SVB Lidbondentoernooi.

In een andere partij wees Highwaystar de ploeg van Hindelaya met 7-4 terug, dit na een 2-2 ruststand. De doelpunten van Highwaystar kwamen van: Gregory Clemens, Roel Konings, Quincy Pinas (2x), Romeo Adensiba, Del Piero Clemens en Orifio Kastiel. Raymail Bhagirath, Akshaykumar Harpal, Rieshal Ramnarain en Earl van der Weerd scoorden voor Hindelaya.

Uitslagen tweede klasse: Jong Jivan Jotie-Jong Hindelaya 5-0 (1-0). Jong Jivan Jotie: Cedric Leefstand (2x), Phawan Nirmal, Steven Plato en Amrish Mangrey. Sudhar-Caravan 3-0 (3-0). Sudhar: Marinjo Riedewald, Vikesh Manglie en Ritesh Naigi. Rood was er voor Akshaykumar Jhinkoe van Caravan.

Programma donderdag 8 maart: Tweede klasse: 18:30 uur s.v.Welgedacht C-Jong Jivan Jotie en 20:20 uur KD 2011-Neta Dell.

Zondag 11 maart: Tweede klasse: 12:30 uur Caravan-Jong Hindelaya; 14:30 uur Jong Jivan Jotie-KD 2011 en 16:30 uur Neta Dell-Sudhar. 18:30 uur prijsuitreiking aan de kampioen, semi-kampioen, topscorer en de minst gepasseerde doelman van de tweede klasse.

 

More
articles