De Rest onderuit tegen Real Abenaston

Koploper De Rest is zondag onderuit gegaan tegen Real Abenaston. Bij de voortzetting van de finaleronde van het Sport- en Vormingscentrum Blauwgrond (SVCB) won Real Abenaston met 3-2 door twee treffers van Tagejo Paulus en een van Giovanni Zandveld. De ruststand was 1-1. Paiva Souza en En-ferny Linger scoorden voor De Rest, dat Intervlijt met 7 punten op gelijke hoog-te zag komen. Intervlijt won na een 1-1 rustscore met 2-1 van SV Van Dijk. De doelpunten kwamen van: Roberto Valies en Carlos Vova Alcantara van Intervlijt en Guillermo Belliot van SV Van Dijk.
SV Gingeston wees SV Bataliba met 4-2 terug, dit na een 2-1 ruststand. Mario Adipi (2x), Fiky Baisie en Willem Lienga vonden het net voor SV Gingeston. Ch-anel Abauna deed dat voor SV Bataliba.
Zondag vielen er in totaal 17 gele en twee rode kaarten. Deze waren voor de spelers Jaima Koempai, Sirano Lieveld, Evert Paulus, Tagejo Paulus, Ferdinand Paulus, Jekini Paulus en Nouvelle Pe-trusi van Real Abenaston. De Rest: Ma-nentino Jajo, Jason Brunswijk en Giani Melen. SV Bataliba: Anton Baisie en Melvin Bosse. SV Gingeston: Mario Adi-pi en Sylvano Vrede.
SV Intervlijt: Jason Dewkinandan.
SV Van Dijk: Guillermo Belliot en Wen-dell Linga. Rood was er voor Quincy Esajas van SV Intervlijt en Faizel Vreugd van SV Van Dijk.
Op zondag 4 maart kruisen SV Intervlijt en SV Bataliba om 13:00 uur de de-gens, gevolgd door het duel tussen SV Van Dijk en De Rest om 15:00 uur en om 17:00 uur Real Abenaston-SV Gingeston.