Topper Wanhatti-Tammenga eindigt gelijk

De topper tussen Wanhatti en Tammenga bij de Kwatta Sport Bond (KSB) is zondag in een 4-4 gelijkspel geëindigd. De ploegen hielden elkaar gedurende de partij goed in bedwang en dat was al bij de rust het geval: 3-3.

Beide ploegen kregen twee vrije trappen.

De doelpunten van Wanhat-ti warden gescoord door Andwello Makandra (2x), Andwelle Zeeman en Yvan Bosoe. Jonathan Herfst, Raoual Koorndijk, Rinaldo Roberts en Romario Renfrum scoorden voor Tammenga. Renfurm deed dat in blessuretijd en bepaalde daarmee de eindstand op 4-4.

SC Ephraim klopte AC Dego met 5-1 na een ruststand van 4-1. De treffers van SC Ephraim kwamen van: Ebbel Ellioth (3x), Darl Amelo en Ortwin Valentijn. Rivaldinho Timpico vond het net voor AC Dego.

Bremen wees Saamaka met 1-0 terug, een score die al vóór de rust was bereikt door een doelpunt van Riroy Jajo.

Princo klopte SV Dego na een ruststand van 1-1 uiteindelijk met 3-1 door doelpunten van Marcello Triesie (2x) en Halvar Abena. Ian Hewitt scoorde voor SV Dego.

Zondag aanstaande kruisen AC Dego en SV Dego de degens, gevolgd door de partij tussen Saamaka en SC Ephraim en SV Bremen vs Wanhatti.