De Rest ruim langs SV Bataliba

De ploeg van De Rest heeft zondag in de finaleronde van het Sport- en Vormingscentrum Blauwgrond (SVCB) ruim gewonnen van SV Bataliba. Het werd 5-2 na een 2-0 ruststand. Souza Paiva (2x), Jajo Manentino en Weinadl Ifulio (2x) scoorden voor De Rest. Chanel Abau-na vond het net voor SV Bataliba.

Geel was er bij De Rest voor Georgio Abiamofo, Bjorn Boorie, Raditio Derie, Farello Koole en Souza Paiva. Ook Brayen Landveld van SV Ba-taliba liep tegen de gele kaart aan.

Intervlijt  klopte SV Gingeston na een ruststand van 2-0 met 2-1 door treffers van Roberto Valies en Rohn Wolf. Edgar Wee Wee scoorde voor SV Gingeston.

Gele kaarten: Intervlijt: Carlos Nova Alcantara en Roël Soiso. SV Gingeston: Lucky Lienga en Roberto S. Vola.

Real Abenaston en SV Van Dijk deelden de punten: 1-1. Beide doelpunten vielen in de eerste helft. Voor Real Abenaston vond Valentino Paulus het net en voor SV Van Dijk deed Shelton Akooi dat. Geel: Real Abenaston: Tagejo Paulus, Ferdinand Paulus en Jekini Paulus.

Programma zondag 18 ferbruari: 13:00 uur De Rest-Real Abenaston; 15:00 uur SV Gingeston-SV Bataliba en 17:00 uur Intervlijt-SV Van Dijk.

Stand na twee speelronden:

1.De Rest                   7 punten

2.SV Van Dijk             6 punten

3.Intervlijt                  4 punten

4.Real Abenaston    2 punten

5.SV Gingeston        0 punten

6.SV Bataliba             0 punten