LBO Beekhuizen geen partij voor STS 4

De ploeg van LBO Beekhuizen is zondag geen partij gebleken voor STS 4. Bij de voortzetting van de Coca Cola Scholen Futsalcompetitie won STS 4 In poule C van de jongens U-21 klasse met 13-1.

Joel Naarendorp was goed voor vier doelpunten.

In dezelfde poule ging het Christelijke Havo met 5-2 langs Mulo Latour I, dank zij onder meer drie doelpunten van Jamal van Ams.

In poule G won STS 2 met 10-1 van VOJ Onverwacht. Iveraldo Pengel en Cha-kiem Triebel van STS 2 scoorde elk drie keer. VWO 4 en Havo 3 speelden in deze poule 1-1 gelijk.

In poule H werd de partij tussen Havo I en Mulo Flora voortijdig afgefloten. In deze poule won het Natin met 7-1 van het Imeao 2. Asranjo Misidjan van het Natin vond tweemaal het net.

De uitslagen van de overige gespeelde partijen zijn als volgt: Jongens U-17 poule B: Mgr Wulfinghschool-Mulo Kwatta 13-2. Ronaldinho Lisse (Mgr Wulfinghschool) 4 doelpunten. Poule F: Wim Bosverschuur-LBO Hockey-straat 5-4. Kevin Aliga (Wim Bosverschuur) 3 doelpunten. Willebrordusschool-Mulo Flora 5-4. Shelton Sabajo (Willebrordusschool) 3 doelpunten.

Uitslagen zaterdag 10 februari:  2018

Jongens U-14: AAHA-STS 2 1-1; Mgr Wulfinghschool-Mulo Salvator 3-1 en AD Fontes Lyceum-Mulo Kwatta 3-2. Ja-den Sanches (AD Fontes Lyceum) en Pradong Jurven (Mulo Kwatta) elk 2 doelpunten. Meisjes U-21 SPI-VOJ Koewarasan 2-1. Xiony Kidjo (SPI) 2 doel-punten. VWO 4-A.T.Calor 1-0. Jongens U-17 poule A: VOJ Koewarasan-LBO Witsanti 4-3. Ronayel Forster, Jozua Pawiroredjo (VOJ Koewarasan) en Rodney Jubithana (LBO Witsanti) elk 2 doel-punten. Salvator-AD Fontes Lyceum 3-0. Poule B: St.Paschalis 4-0. Faisijo Burnett (St.Paschalis) 2 doelpunten.