Acceptatie of niet?

Het huidige beleid van de regering, zorgt ervoor dat tal van zaken verkeerd gaan. Helaas wordt de samenleving daar steeds de dupe van. Door het tekort aan staatsinkomsten, nemen de tarieven van bepaalde goederen en diensten steeds toe. Onlangs zijn de brandstofprijzen weer verhoogd; eerst gingen de prijzen van diesel omhoog. Afgelopen donderdag zijn de prijzen van unleaded bij Go2 aangepast met SRD 0,15 cent. Bij SOL zijn de brandstoftarieven nog niet aangepast. De brandstofprijzen worden alsmaar hoger, waardoor meer mensen genoodzaakt zijn minder gebruik te maken van hun eigen vervoer. Zij kiezen dan bijvoorbeeld ervoor om gebruik te maken van het openbaar vervoer; echter laat dat ook veel te wensen over. Maar het lijkt erop dat niemand stil staat bij de gevolgen die gepaard gaan met de brandstofprijzen die steeds verder de lucht ingaan. De prijzen in de winkels zullen zeker ook aangepast worden, terwijl het volk maar moet leven met hetzelfde salaris. Het wordt tijd dat het volk met de vraag komt hoe het verder moet in dit land, anders zullen we een situatie bereiken waarin het leven onbetaalbaar wordt voor velen in de gemeenschap. Het volk moet voorkomen dat er steeds meer maatregelen getroffen worden, die niet zorgen voor vooruitgang, maar voor verarming Maar het is maar een handjevol mensen, dat dapper genoeg is om op te komen tegen dit wanbeleid. Echter kan een kleine groep, weinig bereiken, het ligt aan de massa of het beleid geaccepteerd wordt of niet. Zolang de massa niet van zich laat horen, zal de onverkort doorgaan met haar beleid waarbij de schulden zich opstapelen. Surinamers moeten daarom begrijpen dat ze niet tot 2020 hoeven te wachten om te besluiten of de regering naar huis gaat of niet, want voordat de verkiezingen van 2020 naderen, zal de regering, proberen het volk met ‘gouden bergen’ eens voor de gek te houden.