SRD boekt grootse zeges op Evita

SRD heeft bij aanvang van de vrouwen voetbalcompetitie twee ruime overwinningen geboekt in de jeugd- en de seniorenklasse. In beide afdelingen was Evita de tegenstander.
Op woensdag 31 januari werd Evita in de jeugdcompetitie met 10-0 verslagen, dit na een ruststand van 4-0. Latifah Moedjejo (4x), Cha-yenne Dompig (3x), Chagnas Olieberg, Ceiley Stolk en Pamela van Zichem scoorden voor SRD.
Bij de senioren won SRD na een ruststand van 4-1 uiteindelijk met 9-1. De doelpunten kwamen van Mervil Blatz (3x), Conchita Slagveer (2x), Latifah Moedjejo, Sulaika Kinsaini, Syrona Bruyning en Nathalie Menezes.
Raissa Fernand vond het net voor Evita.
Eveneens bij de senioren wees Oema Soso de ploeg van Merodia met 4-1 terug. De ruststand was 2-0. Pamela Ansoe (2x), Cynthia Sital en Priya Goedhart scoorden voor Oema Soso, Livana Hasselnook deed dat voor Merodia.
De competitie wordt aanstaande woensdag 7 februari als volgt voortgezet:
Jeugdklasse: 16:30 uur: SRD-Oema Soso en 18:00 uur senioren Ascona-Merodia.
Donderdag 8 februari: 16:30 uur: Jeugdklasse: Evita-Merodia en 18:00 uur senioren SRD-Oema Soso.
De speellokatie is het Dr.Ir. Franklin Essed Stadion.