Jerry Sadiek winnaar Ashok Trilok Memorial

Jerry Sadiek is afgelopen zaterdag winnaar geworden van het Ashok Trilok Memorial damtoernooi. Met dit intern sneldamtoernooi werd een aanvang gemaakt met de interne damcompetitie 2018 van damvereniging Combinatie’80.

Na ongeveer drie uurtjes sneldammen met mooie en spannende speelmomenten was het Jerry Sadiek die ongeslagen winnaar werd met 12 punten. Hij won maar vijf partijen en speelde twee keer remise. Internationaal Meester John Sadiek werd ongeslagen tweede met 10 punten. Hij won drie partijen en speelde 4 keer remise. De derde plaats was voor Satish Chandai. Deze drie dammers mochten elk een fraaie beker in ontvangst nemen uit handen van Combina-tie’80-voorzitter Reza Sadiek.

Ook de dambroers Santosh en Arwien Bhagwandas waren als nieuwe leden aanwezig. Vóór aanvang van de wedstrijd werd er 1 minuut stilte in acht genomen  voor oud-voorzitter Bis Gangaram Panday, die onlangs het tijdelijke met het eeuwige verwisselde.

De eindranglijst is als volgt:

1.Jerry Sadiek                   12 pnt

2.John Sadiek                   10 pnt

3.Satish Chandai              9 pnt (WP 59)

4.Santosh Bhagwandas                9 pnt (WP 58)

5.Dheeradjdutt Somai  9 pnt (WP 50)

6.Winod Lachmon           8 pnt (WP 51)

7.Tariq Sadiek                   8 pnt (WP 47)

8.Arwien Bhagwandas  7 pnt (WP 55)

9.Sanjay Beharie             7 pnt (WP 48)

10.Reza Sadiek                 6 pnt (WP 51)

11.Hendrik Kerto             6 pnt (WP 50)

12.Nawien Debipersad 5 pnt (WP 41)

13.Armand Kasdiran      5 pnt (WP 39)

14.Pradeep Hardajal      5 pnt (WP 38)

15.Soeredj Toelsie          3 pnt (WP 42)

16.Dinesh Somai              3 pnt (WP 40)