CLD en Ruckers azen op eerste zege

De ploegen van CLD en Ruckers  azen op hun eerste zege van dit seizoen in de heren hoofdklasse basketbalcompetitie. Het lot wil dat deze twee ploegen van-avond tegenover elkaar staan. CLD heeft drie nederlagen achter de rug en Ruckers twee. CLD verloor van De Arend, Yellow Birds en Finabank Koi Carper, terwijl Ruckers onderuit ging tegen De Schakel en SCVU. De ploegen treffen elkaar op 21:00 uur. Deze partij wordt voorafgegaan door het treffen tussen Yellow Birds en De Arend. De Gele Vogels hebben al twee wedstrijden gespeeld, gewonnen werd van CLD en verloren van SCVU. De Arend won van CLD en komt vanavond voor pas de tweede keer in actie.

Afgelopen dinsdag won SCVU in de jongens U-19 klasse met 68-65 van De Schakel, dit na een 28-36 achterstand bij de rust.

Serdinio Rozewijn leidde SCVU met 21 punten en bij De Schakel was dat Laqwijn Brondenstein met 40 punten.

In dezelfde afdeling wees De Arend de ploeg van CLD na een 30-29 rustscore met 76-68 terug. Topscorers: De Arend: Andrew Blijd 29 punten. CLD: Vitone Shield 20 punten.

Heren eerste klasse: Fina-bank Koi Carper-De Arend 70-68 (36-38). Finabank Koi Carper: Matthew Palmtak 21 punten. De Arend: Mario Summerville 18 punten.

SCVU-De Schakel 71-62 (16-26). SCVU: Alonzo Engelhart 20 punten. De Schakel: Laq-wijn Brondenstein 22 punten.

More
articles