Kampoe overklast Sudhar in zeer beladen partij

Kampoe is donderdag bij de voortzetting van de troefcallcompetitie de betere van koploper Sudhar geweest. In een zeer beladen partij won Kampoe met 89-62. De wedstrijd werd reeds in de eerste ronde ontsierd toen aan tafel 2 er enige commotie ontstond tussen spelers van beide verenigingen, waardoor de jury genoodzaakt was om de spelers S.Gokoel (Sudhar) en D. Sewak (Kampoe) terstond te schorsen. Dit betekende dat beide verenigingen met 3 koppels door moesten spelen. Dit ver-anderde het spelbeeld niet want reeds in de eerste ronde nam kampoe een 18 punten voorsprong, die werd uitgebreid naar 27 in de laatste ronde. De hoogste score bij Kampoe kwam van Dara Ramcharan en Ravin Changoer met 30 punten. Bij Sudhar hadden Glenn Halfhide en Rewinder Somai met 21 punten de grootste bijdrage. Door deze overwinning nadert Kampoe, die een zeer sterke tweede ronde, koploper Sudhar tot 2 punten.

Formula won met “wan pepre” (1 punt verschil) van Ekta: 79-78. Formula nam in de derde ronde een voorsprong van 15 punten. Ekta won de vierde ronde met 30-16, maar kwam nog 1 punt te kort voor de zege. Formula: Mano Vasilda/Amrish Balkaran 28 punten. Ekta: Kenneth Dilai/Andre Hooten 27 punten.

Shaktie won in een zeer spannende duel van Pinto Boys: 73-64. De overwinning kon beide kanten op gaan, maar Shaktie won de allerlaaste ronde met 24-14 en ook de wedstrijd. Hoogste score: Shaktie: H.Roman/ R. Chaukhari 20 punten. Pinto Boys: Naipal/Autar 18 punten.

‘t Hofje won knap van Jai Gandhi met 89-85. ‘t Hofje: M.del Prado/F.Saldi 39 punten. Jai Gandhi: N.Beharie/R.Ramgoelam 24 punten.

Victorie was heer en meester over Trekkers en won makkelijk met 106-48. Victorie: Emanuel Etman/R.Luitjes 28 punten.

Programma dinsdag 23 januari: Kampoe-Jai Gandhi, Formula-Palmboys, SMC-Ekta, ‘t Hofje-Trekkers en Sudhar-Shaktie.