WALGELIJK

Met grote verbazing en walging hebben wij kennis genomen van de misleidende en leugenachtige uiteenzetting van Regilio Dodson, minister van Natuurlijke Hulpbronnen, om de rol van de in aantal toenemende skalians op het Prof. Dr. Ir. W.J. van Blommesteinmeer, te vergoelijken. Dodson heeft door zijn verklaring via het Nationaal Informatie Instituut, NII, dat garant staat voor de presentatie van misleidende producten naar de samenleving toe, de ruimte gekregen om het volk voor de zoveelste maal in de kwestie van de skalians op het meer, voor te liegen. Dodson heeft wederom bewezen een doortrapte leugenaar te zijn en is er deze keer zeker niet in gelukt met zijn verhaaltje, over schoonmaakactiviteiten van het milieu door de desbetreffende skalianhouders op het Van Blommesteinmeer. Een heel verhaal over het opschonen van kwik door de skalians op het meer, dat van alle kanten ongeloofwaardig overkwam. Kwik verwijderen uit het meer, dat Skalians er eerder hadden gedumpt? Wie gelooft een dergelijke kolder nog en vooral als die uit de mond van Dodson van NH komt. De man rijgt de ene leugen en misleiding aan elkaar, als het om de aanwezigheid van skalians op het meer gaat om zijn onvermogen ze te verwijderen, te verbloemen. Dodson kan dit soort walgelijke leugenachtige verzinsels misschien verkopen om de zeer beperkt ontwikkelde personen uit het electoraat van paars een rad voor ogen te draaien, maar zeker niet aan personen met een gezond verstand die zaken kunnen relativeren, naslaan en of via Google op het internet opvragen. Gewoon de eigenschappen van kwik opzoeken via Google, en de uitleg is daar.Daar kan dan ook onmiddellijk uitgehaald worden, dat hetgeen Dodson weer heeft zitten debiteren ten overstaande van zijn staatsmisleider, van geen kant klopt en bedoeld is de skalians hun gang te laten gaan en de ecologische schade te doen vergroten. Ook tracht de bewindsman met man en macht zijn eigen positie te beschermen, sinds het voor hem allang duidelijk is, dat de skalian goudrovers innig gelieerd zijn aan de hoogste leiding van de NDP. Ook moet het voor eenieder duidelijk zijn, dat geen enkele skalianhouder geïnteresseerd is in milieuvraagstukken, laat staan het opruimen van het giftig vuil dat zij zelf in grote mate hebben aangebracht en of veroorzaakt. Het wordt de hoogste tijd, dat deze minister die nu vrijwel door eenieder als zielepoot en pajongwaaier van de NDP wordt gezien, de eer aan zichzelf houdt en opstapt. Dat zal hij echter slechts doen, als hij nog een greintje zelfrespect heeft.