Resultaat rehabilitatie plein

Volgens regering Bouterse II werd na 20 mei 2017 de rehabilitatie van het Onafhankelijkheidsplein ingezet. Dit is het resultaat van de zogenaamde rehabilitatie door de huidige regering.

 

ZEER ONREGELMATIG ONDERHOUD

Het is alsof de achteruitgang overal toeslaat in dit land. Donderdagochtend jongstleden, werd door onze fotograaf, dit beeld van het Onafhankelijkheidsplein vastgelegd. Het gras was op dat moment al tot kniehoogte gegroeid. Gelukkig kwam in de middaguren een ploeg werkers met brushcutters het gras weer maaien. Het behoeft geen lang betoog, dat het met het onderhoud van ons eens mooiste plein zeer slecht gesteld is. De zogenaamde rehabilitatie die na 20 mei 2017 door de overheid was aangekondigd, heeft niets noemenswaardigs opgeleverd. De zogenaamde rehabilitatie was dus toch een drogreden om protesterenden van het plein te houden.