Koploper Hindboys verspeelt punten tegen hekkensluiter

Koploper Hindboys heeft zondag in de eerste klasse voetbalcompetitie van de Livorno Sport Organisatie (LSO) punten verspeeld tegen hekkensluiter HVV.  Overigens was het HVV dat een 2-0 voorsprong uit handen gaf na doelpunten van Isac Mota en Soedessing Jagdew in respectievelijk de 6e en de 30ste minuut. In de 37ste minuut maakte Davey Amatrais de aansluitingstreffers, terwijl Terence Lienga in de 59ste minuut de gelijkmaker scoorde.Koploper Hindboys heeft zondag in de eer-ste klasse voetbalcompetitie van de Livorno Sport Organisatie (LSO) punten verspeeld tegen hekkensluiter HVV.  Overigens was het HVV dat een 2-0 voorsprong uit handen gaf na doelpunten van Isac Mota en Soedessing Jagdew in respectievelijk de 6e en de 30ste minuut. In de 37ste minuut maakte Davey Amatrais de aansluitingstreffers, terwijl Terence Lienga in de 59ste minuut de gelijkmaker scoorde.Het was gisteren de dag van de laagvliegers in de LSO-eerste klasse. Cruzeiro, dat de voorlaatste plaats bezet, wees nummer 3 Highwaystar met 3-1 terug. Dit na een 3-0 ruststand. Rivano Ardjopawiro, Roxanno Martosoekatmo en Vincio Sabajo scoorden voor de winnende ploeg. Santinio Edwards deed dat voor Highwaystar.Marinio Mac Donald van Cruzeiro werd roodgekleurd.Uitslagen tweede klasse: Sudhar-Caravan 2010 4-1 (2-0). Sudhar: Dwayne Dompig, Ritesh Ramdin en Marinjo Riedewald (2x). Caravan 2010: Romano Wijngaarde. Jong Jivan Jotie-s.v.Welgedacht C II 6-2 (3-1). Jong Jivan Jotie: Clemens Atmo, Navin Jiawan (2x), Cedric Leefstand (2x) en Soeraj Mahadien.. Welgedacht C II: Yannick Skoimi en Moh. AbdoelKariem Ozir.Programma: Donderdag 18 januari: 18:30 uur tweede klasse Jong Jivan Jotie-Caravan 2010 en 20:20 uur eerste klasse Cruzeiro-HVV. Zondag 21 januari: 12:30 tweede klasse s.v.Welgedacht C II-K.D.2011. Eerste klasse: 14:30 uur a.s.Highwaystar-Interpul en 16:30 uur s.v.Welgedacht C-Hindboys.