Productieve voortzetting competitie Domburg

De Domburg Sport Bond (DSB) kende zondag een productieve voortzetting van de competitie. In vijf wedstrijden werd er liefst 25 keer gescoord.

SCSV Rodan wees SV Houttuin met 6-1 terug, dit na een 4-0 ruststand. Kenji Troenohardjo, Faisel Banai, Arno Tjokrosendjojo, Ifaniel Vrede, Donovan Asadanoe en Kevin King waren de doelpuntenmakers bij SCSV Rodan. Jowano Clemans redde de eer voor SV Houttuin.

Ook SV Wilhelmina scoorde zes keer tegen SV Jong Indo 2013. De ruststand in dit duel was 2-2. Didio Deel was met vier treffers de grote man bij SV Wilhelmina. De overige treffers kwamen van: Liciano Hercul en Juwen Gregor.

Voor Jong Indo 2013 vonden Darin Tomoidjojo en Rali Alidikromo het net. Geel was er voor Guillermo Duchenne van SV Wilhelmina en de spelers Darinin Tomoidjojo en Eric Ramsaran van SV Jong Indo 2013.

SV Felu en SV Wedjaro deelden de punten: 2-2, na een 1-1 rustscore. Yves Gaaga en Saverio Banks scoorden voor SV Felu, Roel Sabajo en Dwight Biswa-ne deden dat voor SV Wedjaro. Lashley Moljong, Michael Moljong en Santaro Banai van SV Felu werden geel gekleurd evenals Marco Sabajo en Arnold Mande van SV Wedjaro.

Ook SV Tramos en SCSS Anuraagh hielden elkaar in evenwicht. Het werd 1-1 na een 1-0 ruststand in het voordeel van SV Tramos. Marin Sandel vond het net voor SV Tramos. Romario Ment deed dat voor SCSS Anuraagh. Geel was er voor: Daniel Zoon van SV Tra-mos en Remano Wongsowinangoen van SCSS Anuraagh.

SV Arsenal klopte SV Kesuzu in het laatste duel van de dag met 3-1 na een 1-0 ruststand in het voordeel van de verliezende ploeg. De doelpunten van SV Arsenal kwamen van Jonathan Wortel, Dartno Partoredjo en Daniel Phoelli.

Gregory Drielingen vond het net voor SV Kesuzu. Doelpuntenmaker Wortel van SV Arsenal en Iwan Daniel van SV Kesuzu kregen geel.

Aanstaande zaterdag 13 januari neemt SCSV Rodan het in de SVB bekercompetitie om 16:30 uur op tegen SVB tweede divisionist SV West United.

De reguliere DSB-competitie wordt dan op zondag 14 januari als volgt voortgezet: 11:00 uur SV Wilhelmina-SV We-djaro; 12:00 uur SV Houttuin-SV Arse-nal; 15:00 uur SV Felu-SV Tramos en 17:00 uur SV Jong Indo 2013-SCSS Anu-raagh.

(DRP)