Natio U-15 aan de bak in Frans-Guyana

De nationale U-15 selectie van Suriname bevindt zich momenteel in Frans-Guyana, waar de ploeg in Cayenne deelneemt aan de 17e editie van het Claude Elisse toernooi. Ook de U-15 selecties van Frans-Guyana, Guadeloupe en Martinique zijn van de partij. Het toernooi vingt gisteren aan en eindigt morgen, vrijdag 29 december. De Surinaamse ploeg speelde gisteren haar eerste wedstrijd tegen het gastland. De Surinaamse delegatie keert zaterdag terug naar ons land. De delegatie van Suriname bestaat uit de spelers: Dimitrio Andro (aanvaller, Transvaal); Roché Asidan (middenvelder, Robinhood); Roefai Cayenni (verdediger, Transvaal); Melchior Defares (verdediger, Transvaal); Ja-maal Elsenhout (aanvaller, Robinhood); Sly Gregor (middenvelder, Robinhood); Gian Gummels (doelman, Leo Victor); Gabriel Kariodikromo (middenvelder, Robinhood); Jamal Lodik (verdediger, Leo Victor); Joel Matabadal (middenvelder, Leo Victor); Dwayne Meerzorg (doelman, Leo Victor); Ricklenzo Mentopawiro (verdediger, Robinhood); Nadeem Nazir (verdediger, TAS); Ivanildo Reding (aanvaller, Robinhood); Rafael Wartes (verdediger, Robinhood) en Ravello Zijler (verdediger, Robinhood). Als officials zijn meegereisd: Roy Samuels (delegatieleider); Glenn Linger (team manager); Johan Vorswijk (hoofdtrainer); Brian Mertowidjojo (assistent trainer); Omperkash Puljhun (keeperstrainer) en Armando Hansradj (verzorger).