Leo Victor haalt uit en stijgt naar tweede plek

Leo Victor heeft zondag flink huisgehouden tegen Papa-tam. De Leeuwen wonnen met maar liefst 7-1 en stegen voorbij WBC naar de tweede plek achter SV Notch. De laatstgenoemde ploeg was vrijgeloot voor de zevende speelronde, maar heeft met zes duels dus wel een wedstrijd minder gespeeld. Dit betekent dat SV Notch nog altijd een voorsprong van drie punten kan opbouwen, Leo Victor en WBC hebben elk 15 punten uit 7 wedstrijden.

Leo Victor leidde tegen Papatam bij de rust met 2-0. Gilberto Cronie (2x), Jeame Naana (2x), Jerry Boldewijn, Jordan Menes en Albert Nibte vonden het net voor de winnende ploeg. Hambel Difou redde de eer voor Papatam.

WBC verzuimde de tweede plek te behouden. De ploeg verloor verrassend met 1-5 van Transvaal, dit na een 0-3 achterstand bij rust. Carlos da Silva (2x), Regillio Abiting, Gillermo Faerber en Jerny Faerber scoorden voor Transvaal, Giovanni Drenthe deed dat voor WBC.

Botopasi en Nishan’42 deelden de punten: 2-2, dit na een 1-0 rustscore in het voordeel van Botopasi.

Robinhood wees Inter MT na een 2-2 ruststand met 5-4 terug. De treffers kwamen van: Cerezo Haabo, Jelany Djemesi, Rodney Dalfour, Gleofilio Vlijter en Roxey Fer van Robinhood, en Romano Holtuin, Joel Baja, Kareem Kwassie en Giovanni Waal van Inter MT.

Voorwaarts wees SNL met 2-0 terug. Bij de rust leidde Voorwaarts met 1-0. Valerio Wee Wee en Jerome Strijder waren de doelpuntenmakers.

PVV ging met 4-0 langs West United, dit na een 1-0 ruststand. Voor PVV scoorden: Patrick Jimmy, Finidi Misiedjan, Donovan Dieko en Vitorino Pinas.

13.Nishan’42      1-5

Programma: Woensdag 6 december 20:00 uur Botopasi-WBC (Essed Stadion). Vrijdag 8 december 19:00 uur Transvaal-Leo Victor (AK-stadion). Zaterdag 9 december: 16:30 uur Nishan’ 42-Inter MT (Nacionello); SV Notch-Voorwaarts (Ronnie Brunswijk Stadion) en West United-SNL (Letitia Vriesde Sportcomplex). Zondag 10 december 18:00 uur Robinhood-Papatam (Essed Stadion). PVV is vrij.