Hindelaya klopt koploper Highwaystar

Hindelaya heeft zondag in de eerste klasse voetbalcompetitie van de Livorno Sport Organisatie (LSO) een 3-2 zege geboekt op koploper a.s.Highwaystar. De eindscore was al voor de rust bereikt door doelpunten van Nathan Miesiedjan (3x) van Hindelaya en Antoine Hassellnook en Aiter Komis van Highwaystar.

Interpul won met 4-2 van HVV, dit na een 3-0 ruststand. De doelpunten van Interpul kwamen van Ian Laldhari (3x) en Donovan Hok A Hin. Voor HVV scoorden Rafundo Ajerie en Prewishkoemar Kandhai.

s.v.Welgedacht C en Cruzeiro speelden 1-1 gelijk, na een 1-0 ruststand in het voordeel van Cruzeiro.

Voor Welgedacht C scoorde Ronny Vrede. Charel Singodikromo vond het net voor Cruzeiro. Vrede werd in de blessuretijd roodgekleurd.

Uitslagen tweede klasse: Neta Dell-Caravan 2-0 (1-0). Neta Dell: Sashwin Baynath en  Amietkoemar Jiawan. Jong Jivan Jotie-Jong Hinde-laya 3-0 (3-0). Jong Jivan Jotie: Faizel Goelamnabie, Cedric Leefstand en Phawan Nirmal.

Programma zondag 10 december: Tweede klasse: 09:30 uur Neta Dell-Jong Hindelaya en 11:30 uur Sudhar-s.vWelgedacht C II. Eerste klasse: 13:30 uur Hindelaya-HVV; 15:30 uur s.v.Welgedacht C-Interpul en 17:30 uur Cruzeiro-Hind-boys.