Kampoe verrast Ekta met twee baunies

Bij de voortzetting van de troefcallcompetitie verraste Kampoe donderdag tegenstander Ekta met baunies. Ekta startte de wedstrijd goed en nam in de eerste ronde 10 punten voorsprong, maar daarna was het Kampoe die de resterende rondes opeiste. De koppels Jitinderdath Ramcharan/Dewperkash Sewak en Chandrekoemar Khoesial/Viresh Changoer gaven een baunie aan de koppels Anandkoemer Poeran/Amichand Birtantie en Dewnarain Birtantie/Henky Khemai van Ekta. Kampoe won met 137-70. Bij Kampoe hadden Ramon Ramautarsing en Rewinder Gajadien met 40 punten de hoogste score. Bij Ekta waren dat Anandkoemer Poeran en Amichand Birtantie met 19 punten. Pinto Boys klopte Toppers met 93-79. Pinto Boys: Jerry Choenni/Soelmafio Martowidjojo 40 punten. Dit koppel gaf in de derde ronde een baunie aan René Ormskirk en Roy Graanoogst. Hoogste score Toppers: Marlon Reding/John O’Bryan 23 punten. Kolibrie-B.Samboys 86-72. Kolibrie: Arnold Oron/Eugéne Caupain 27 punten. B. Samboys: Sarwankoemar Jangbahadoor/H.Ramgoelam 22 punten.

Programma dinsdag 5 december: Toppers-Shaktie; Sudhar-SMC; Mahaan-Trekkers; Kolibrie-Formula en B.Sam-boys-Pinto Boys.