Finale hoofdklasse futsal play-offs

Styx en Mengao treffen elkaar opnieuw

De ploegen van Styx/The Kuldipsing Group en ZV Mengao staan vanaf van-avond in maximaal drie duels wederom tegenover elkaar in de finale van de hoofdklasse zaalvoetbalplay-offs. De ploegen treffen elkaar voor de zesde keer in drie jaar in een play-offs-serie.
In de huidige play-offs werd Mengao in de voorronde met 0-2 door regerend landskampioen Styx naar de herkan-sing verwezen. Styx plaatste zich als eerste finalist. In de herkansing reken-de Mengao in twee duels af met The Lions, waardoor de ploeg het in de eindstrijd opnieuw tegen de titelverde-diger Styx mag opnemen.
In 2016 en 2015 jaar stonden Styx en Mengao ook tegenover elkaar in zowel de voorronde als de finale. In 2016 was het Mengao dat zich met een 2-0 zege in de serie als eerste voor de finale plaatste. Styx rekende op zijn beurt in de herkansing met 2-0 af met SV Kabel Boyz Luna Group. Vervolgens werd Mengao in de finale met 2-0 geklopt.
In 2015 won Styx in de voorronde de serie met 2-1. Mengao rekende daarna in de herkansing af met FC Internacio-nal. In de finale eiste Styx met een 2-0 seriezege de titel op.
Het duel tussen Styx en Mengao vangt vanavond om 20:30 uur aan.
Om 18:00 uur nemen Styx en ZV Sparta het in game 1 van de damesfinale te-gen elkaar op, terwijl om 19:00 uur in de fi-nale van de eerste klasse game 1 tus-sen FCB en All Stars wordt afgewerkt.
Gisteren plaatste Futsal Club Gioan zich voor de finale van de derde klasse te-gen Ultimate 17. Futsal Club Gioan won game 3 van de herkansing tegen ZV Bombel met 10-2 en daarmee de serie met 2-1. Diego Held en Mingalvio Rots-burg van Futsal Club Gioan scoorden elk 3 doelpunten.
De finale van de tweede klasse gaat tussen FCB 2 en Styx/MN Car Center.
FCB 2 won gisteren game 3 van de her-kansing met 1-0 van SCSV Barka.