Opening SVB-jeugdcompetitie

Op zondag 19 november zal in het Emile de la Fuente Sportcentrum de opening van de SVB Jeugdcompetitie 2017/2018 plaatsvinden. Er zal gespeeld worden in de U-9, U-11, U-13, U-15 (Licentie en non-Licentie), U-17 (Licentie en non-Licentie) en de U-20 klasse.

De deelnemende clubs in de U-9 klasse zijn: Voorwaarts, Oase, Anubus Warriors, Bintang Lair, Puwa Nani en AC Adonai.

In de U-11 klasse zijn dat: Houttuin, Real Dijkveld, TAS, Blue Oase, Voorwaarts, De Rest, Prekash, AC Adonai, sv Puwa Nani, Ac Puwa Nani, Anubus Warriors, ABSO en Oase.

In de U-13 klasse zijn de 17 clubs verdeeld in twee poules. In poule A zitten: Robinhood, Transvaal, Happy Boys, Houttuin, De Rest, Prekash, Oase, ac Puwa Nani en Anubus Warriors. Poule B bestaat uit: Voorwaarts, Leo Victor, ONA, TAS, Real Dijkveld, AC Ado-nai, sv Puwa Nani en ABSO.

In elke poule wordt een 2-ronden systeem afgewerkt, waarbij de nummers 1 t/m 4 zich plaatsen voor de finaleronde. In de finale ronde wordt een 1-ronde competitie afgewerkt om het kampioensschap.

U-15 Licentie klasse: Voorwaarts, ACoconut, SNL, Happy Boys, Botopasi, Broki, Leo Victor en Transvaal.

U-15 non-Licentie: Houttuin, sv Puwa, TAS, De Rest, Napoli, ac Puwa Nani, Oase, Prekash en Real Dijkveld.

In elke klasse wordt er een 2-ronden systeem gespeeld. Aan het einde komen de kampioenen in 1 wedstrijd tegen elkaar uit om het algeheel U-15 kampioensschap.

De U-17 Licentieklasse bestaat uit twee poules. Poule A: Leo Victor, Robinhood, Botopasi, KD, SNL, PVV en Broki. Poule B: Transvaal, Voorwaarts, Nishan’42, ACoconut, Happy Boys en WBC.

In de U-17 niet-Licentie klasse zijn er momenteel 5 verenigingen.

Nieuwe clubs hebben tot en met 30 november de gelegenheid zich aan te melden.

Ook de U-20 klasse kent twee poules van elk acht teams. Poule A: Voorwaarts, Transvaal, Leo Victor, WBC, SNL, Slee Jr, Broki en Happy Boys. Poule B: Robinhood, Flora, ACoconut, Tahiti, KD, Botopasi, PVV en Jong Aurora.

In elke poule wordt er een 2-ronden competitie gespeeld. De nummers 1 t/m 4 van elke poule plaatsen zich voor de finale, waar er om het kampioensschap wordt gespeeld. De finaleronde bestaat uit 1 ronde.

Dit systeem wordt ook in U-17 Licentie klasse gebruikt. Bij de samenstelling van de poule-indeling in de U-17 en de U-20 klasse is de eindrangschikking van afgelopen seizoen doorslaggevend geweest.

Het programma voor zondag is als volgt: 09:30 uur Toespraken; U-9: 10:00 uur Voorwaarts-TAS (veld 1) en Oase-Puwa Nani (veld 2); U-11 Houttuin-Real Dijkveld (veld 1) en TAS-Blue Oase (veld 2). 12:30 uur U-15 oefenwedstrijd Natio-Puwa Nani; U-13 14:30 uur Happy Boys-Oase en 16:00 uur Voorwaarts-ABSO.