ACoconut gunt Flora geen zege

ACoconut heeft Flora zondag geen overwinning gegund in de SVB Tweede Divisie competitie. De koploper won met na een ruststand van 2-0 uiteindelijk met 3-1 door doel-punten van Rocky Poeketie (2x) en Enundie Gatonie. Milroy Jones vond het net voor Flora.
Flora bengelt met slechts 1 punt uit drie wedstrijden op de achtste plek, de twee voor de laatste plaats. Santos, de huidige nummer 2, moest genoegen nemen met een 0-0 gelijkspel tegen Happy Boys. KD klopte Deva Boys met 3-0, dit na een 2-0 ruststand. Alle drie de doelpunten werden gescoord door Moegabe Chaslie. Tahiti en Jong Auro-ra kwamen ook niet verder dan 0-0, terwijl Broki met 3-0 langs Slee Jr ging. Dit na een 2-0 rustscore. Toshiro Adensiba, Raydel Schur-man en Sifillion Soekhoe scoorden voor Broki.
Stand: 1.ACoconut 9 punten; 2.Santos 7 punten; 3. Broki 6 punten; 4.Slee Jr 6 punten; 5.Happy Boys 5 punten; 6.Jong Aurora 4 punten; 7.KD 3 punten; 8.Flora 1 punt; 9.Ta-hiti 1 punt en 10.Deva Boys 0 punt.
De vierde speelronde gaat morgenavond van start met het treffen tussen Jong Aurora en Slee Jr om 20:00 uur in het Dr.Ir.Franklin Essed Stadion. Zaterdag 18 november 16:30 uur: KD-Flora (Ramkhelawan Sportcomplex); Happy Boys-Broki (Meerzorg) en Santos-ACoconut (A.Pierkhan Stadion). Zondag 19 november 16:30 uur Tahiti-Deva Boys (Ram-khelawan Sportcomplex).