Elfde Suriname International Badmintontoernooi morgen van start

De elfde editie van het “Suriname International” badmintontoernooi gaat morgenavond van start in de Ismay van Wilgen Sporthal. Dit toernooi  is een “BWF International Series” toernooi en tevens het laatste internationaal evenement  voor 2017 in het Caribisch gebied van het PanAm Badminton Circuit. Het is de 11e keer dat het toernooi zal plaatsvinden. Er zijn spelers uit diverse landen, waaronder Brazilie, Chili, Cuba, Guatemala, Guyana, Frans-Guyana, Israël, Jamaica, Mexico, Peru, Portugal en Trinidad & Tobago. Daarnaast zijn meer dan 30 Surinaamse spelers van de partij. Ze hebben zich de afgelopen weken optimaal voorbereid voor dit grote evenement. De komende kan men getuige zijn van badminton op het hoogste niveau. Op 15 november wordt vanaf 17:30 uur een aantal kwalificatiewedstrijden gespeeld. Het hoofdtoernooi zal gespeeld worden op 16 en 17 november tussen 09:00 uur en 22:00 uur en op zaterdag 18 november vinden de finales plaats. De officiële opening met ceremonie van het toernooi is op donderdag 16 november om 18:00 uur.