Winnend SV Notch blijft in spoor WBC

De ploeg van SV Notch blijft in het spoor van koploper WBC. SV Notch, dat zich dit seizoen versterkt heeft met vijf Brazilianen en een coach uit het zuiderbuurland, won zondag met 4-1 van Papa-tam en blijft daardoor op gelijke hoogte met koploper WBC. WBC gaat vanwege een beter doelsaldo – 13 voor en 2 tegen – aan kop. SV Notch heeft 11 doelpunten voor en drie tegen. Beide ploegen zijn na vier speelrondes ongeslagen.

WBC en SNL openden donderdag de vierde speelronde, met een 2-0 overwinning voor de koploper. De eindscore was als bij de rust opgetekend. Beide treffers kwamen van Gillian Maat-rijk.

Zaterdag won Voorwaarts na een 2-0 ruststand uiteindelijk met 2-1 van Nishan’ 42. Shorano Mawi nam beide treffers van Voorwaarts voor zijn rekening. Anthony Blijd scoorde voor Nishan’42.

PVV wees Transvaal met 2-1 terug, dit na een 1-1 rust-score. Carlos Da Silva van Transvaal scoorde in eigen doel, terwijl Vitorino Pinas de andere treffer van PVV liet noteren. Het doelpunt van Transvaal kwam van Debolha Akoela.

Regerend landskampioen Inter Moengo Tapu verspeelde punten tegen Leo Victor. Het werd 1-1 na een 1-0 ruststand in het voordeel van Inter Moengo Ta-pu. De doelpunten kwamen van Giovanni Waal (Inter Moengo Tapu) en Jerry Boldewijn (Leo Victor).

West United klopte Botopasi met 2-0. De ruststand was 1-0. De doelpunten kwamen van Santino van Daal en Maglon Gonsalves.

13.Nishan’42      -3 uit 3

De vijfde speelronde gaat vanavond van start met de partij tussen Leo Victor en Voorwaart om 20:00 uur in het Dr.Ir.Franklin Essed Stadion. Vrijdag 17 november Botopasi-Robinhood 20:00 uur Dr.Ir.Franklin Essed Stadion. Zaterdag 18 november 16:30 uur Nishan’42-West United (Nacionello); PVV-SNL (Essed Stadion) en 19:00 uur WBC-SV Notch (André Kamperveen Stadion). Zondag 19 november 16:30 uur Papatam-Inter Moengo Tapu (Ronnie Brunswijk Stadion). Trans-vaal is vrijgeloot voor de vijfde speelronde.