Futsalplay-offs eerste en tweede klasse van start

De Surinaamse Zaalvoetbal Bond (SZVB) heeft afgelopen donderdag een aanvang gemaakt met de play-offs in de eerste en tweede klasse.

De nacompetitie begon met de partij in de tweede klasse tussen SCSV Barka en Stibula. De laatstgenoemde won na verlenging met 9-6. Ricardo Da Silva van SCSV Barka werd met vier treffers de topscorer van het duel. SCSV Barka leidt in deze best-of-three serie dus met 1-0. De ploeg sloot de algemene ronde af als nummer 3 en Stibula eindigde als vierde.

Beide ploegen hebben in de algemene ronde elk een keer van elkaar gewonnen cq verloren. SCSV Barka won op zondag 18 juni in de eerste ronde met 7-4, terwijl Stibula op zondag 22 juni in de tweede ronde met 6-3 zegevierde.

De verliezer van deze serie is meteen uitgeschakeld, terwijl de winnaar om een finaleplek strijd met de verliezer van de andere serie die gaat tussen nummer 1 Styx/MN Car Center en nummer 2 FCB 2. Die serie gaat morgenavond van start.

In de eerste klasse stonden nummer 1 FCB en nummer 2 All Stars tegenover elkaar alsook nummer 3 SV Kabel Boyz 2 en ZV Palo. FCB en ZV Palo namen een 1-0 voorsprong door met respectievelijk 2-0 om 3-2 te winnen van hun tegenstanders. Jermain Wormer leidde ZV Palo met twee doelpunten.