Santos, ACoconut en Slee Jr ongeslagen

De ploegen van Santos, ACoconut en Slee Jr zijn na twee speelronden ongeslagen in de Tweede Divisie competitie van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB). Koploper Santos won afgelopen weekend in de tweede ronde met 2-1 van Broki, dit na een 1-1 ruststand. De treffers van Santos kwamen van Theodoor Dors en Alvaro Reingoud. Siffillion Soekhoe vond het net voor Broki. Nummer 2 ACoconut wees Tahiti ook met 2-1 terug, na een ruststand van 1-0. Slee Jr, dat als derde staat, was met 2-1 de betere van Flora. De ruststand was 2-0. Percy Haabo en Etienne Amiemba scoorden voor Slee Jr en Milroy Jonas voor Flora.

Resultaten overige gespeelde wedstrijden:

Deva Boys-Jong Aurora 1-3 (0-2). Deva Boys: Mugapio Milano. Jong Aurora: Jason Lugard, Armando Lugard en Saverio Bouwman. Hap-py Boys-KD 2-0 (1-0). Happy Boys: Matheus Cordeiro en Shaughnessy Martosoedarmo.

Stand na twee speelronden:

1.Santos 6 punten, 2.ACoconut 6 punten, 3.Slee Jr 6 punten, 4.Happy Boys 4 punten, 5.Jong Aurora 3 punten, 6.Broki 3 punten, 7.Flora 1 punt, 8.Tahiti 0 punt, 9.KD 0 punt en 10.Deva Boys 0 punt

Programma derde speelronde: Zaterdag 11 november 16:30 uur: Kamal Dewaker-Deva Boys (Dr.Ramkhelawan Sportcomplex), San-tos-Happy Boys (A.Pierkhan Stadion) en Flora-Acoconut (Dr.Ir.Franklin Essed Stadion). Zondag 12 november 16:30 uur: Bro-ki-Slee Jr (Dr.Ir.Franklin Essed Stadion) en Tahiti-Jong Aurora (Dr.Ramkhelawan Sportcomplex).