Digicel streeft naar internetaansluiting

Digicel Suriname bestaat 28 november aanstaande, tien jaar in Suriname. Roeland van der Hoeven, de nieuwe directeur bij het telecombedrijf, zegt trots te zijn om dit jubileumjaar te halen. Al tien jaar lang vervult bedrijf een belangrijke rol binnen de telecomsector. Van der Hoeven heeft nog een groot streven, dat is om in de toekomst ook een vaste, snelle internetaansluiting van goede kwaliteit en betaalbare prijs aan te bieden aan haar klanten thuis. De directeur blijft bescheiden bij de vraag of Digicel gezien kan worden als marktleider. “Belangrijk is welke plek wij hebben binnen de telecom market en dat is dat we relatief goede diensten bieden aan onze klanten. De klant wordt nu als grote prioriteit gezien, omdat wij in het verleden heel wat trouwe klanten hebben verloren” Hij zegt dat er na verloop van tijd producten werden gemaakt zonder na te gaan wat de klant precies wilde. Deze producten werden niet gewaardeerd door de klant. Ook bleek dat de klant niet alleen gericht was op het kopen van een product, maar ook heel wat vragen had.

“Het is duidelijk dat de bevolking van ons houdt, dus doen wij er alles aan om zoveel mogelijk klanten te krijgen.”

In verband met hun jubileumjaar is de eerste Experience shop geopend aan de Waterkant en tal van activiteiten worden gedurende deze periode ontplooid, die zullen via social media bekend worden gemaakt. De Experience shops komen ook in de Hermitage mall en Un mall volgens een geheel nieuw concept. ‘Smart serve’ is een digitaal wachtrij- en klantenstroombeheerssysteem dat geïntroduceerd is in de nieuwe Experience shop. Dit systeem zal de wachttijden aanzienlijk verkorten en de service verbeteren, daarnaast biedt Digicel ook informatie over klantverzoeken, servicetijden en werknemerspresentaties, zodat processen sneller gecontroleerd en verbeterd kunnen worden. Kortom, alle telecomzaken kunnen op een plek geregeld worden.

Er is ook aangedacht om terug te geven aan de gemeenschap. In verband met het 130-jarig bestaan van de Hendrikschool, heeft Digicel een moderne printer gedoneerd. De school wordt ook een jaar lang voorzien van printerinkt.

door Kimberley Fräser

More
articles