Paramaribo Slagbalbond: De Tropen, Rainbow en Nick Dynamics koplopers

De dames van De Tropen en de heren van Rainbow en Nick Dynamics gaan momenteel aan kop in de competitie van de Paramaribo Slagbal Bond (PSB). De Tropen leidt in de dames klasse met 42 competitiepunten, terwijl Rainbow en Nick Dynamics bij de heren elk 24 punten hebben.

De tweede ronde van de competitie werd afgelopen zondag voortgezet met een viertal partijen.

Bij de dames namen Interlove en The Struggles het in de eerste wedstrijd van de dag tegen elkaar op. The Struggles had geen goed antwoord op het fantastisch spel van Interlove, dat met 112-82 zegevierde. Hierna stonden in de herenklasse The Boys en Nick Dynamics tegenover elkaar. The Boys had in de eerste ronde een gelijkspel weten te forceren tegen de sterk spelende Nickeriaanse heren. Nick Dynamics moest zondag tot het uiterste gaan om met 110-105 te winnen.

De derde partij was wederom een in de damesklasse, waar het tot nu toe ongeslagen De Tropen tegen The Messengers moest uitkomen. De Tropen won echter regelmentair.

De heren van Balona en Shining Stars sloten deze speeldag af. Balona kende een goede start, maar het was Shining Stars dat uiteindelijk won: 112-88.

Stand dames:

1.De Tropen                      42 punten

2.Interlove                        36 punten

3.Shining Stars                  25 punten

4.The Struggels 25 punten

5.Makandra                      19 punten

6.The Messengers           4 punten

Stand heren:

1.Rainbow                         24 punten

2.Nick Dynamics              24 punten

3.Amershaktie                  18 punten

4.Shining Stars                  12 punten

5.The Boys                        7 punten

6.Balona                            0 punten

De eerste vier vereningen doen mee aan de play-offs, die in januari 2018 van start gaan. De tweede ronde wordt op zondag 5 november aanstaande vanaf 11:00 uur voortgezet op het Balonaveld aan de Henkielaan.