Promotiemaand inspirerende mannen ingeluid

 

Alven Roosveld , Jurmic Partodongso en Jethro Wirht, waren te gast als ‘Star in de Bar’ in New Dream Café. Vanaf 20.00 uur kon het publiek genieten van ijskoude Parbo met Alven, een Borgoe mix met Jurmic en een speciale Rutu cocktail met Jethro. Op woensdag 18 oktober is de promotiemaand precies een maand voor het evenement ‘Inspiring men of Suriname’ gestart. (foto: Regilio Derby)

Op woensdag 18 oktober is de promotiemaand precies een maand voor het evenement ‘Inspiring men of Suriname’ gestart. Vier van de acht inspirerende mannen, te weten Alven Roosveld , Jurmic Partodongso en Jethro Wirht waren te gast als ‘Star in de Bar’ in New Dream Café aan de Sophie Redmondstraat, waar de start plaatsvond.
Vanaf 20.00 uur kon het publiek genieten van ijskoude Parbo met Alven, een Borgoe mix met Jurmic en een speciale Rutu cocktail met Jethro, terwijl dj Jack op de achtergrond speelde. De drankjes waren allemaal met korting verkrijgbaar. Volgens Ruth Sinkeler, organisator van het evenement, was dit een leuke manier om het evenement te introduceren. Op het terras kon er een praatje gemaakt worden met de mannen en kon het polsbandje voor dit evenement aangeschaft worden voor SRD 165 in plaats van SRD 175.
Op 8 april waren het de vrouwen, gevolgd door de jeugd van Suriname op 24 juni. Op 18 november aanstaande is het de beurt aan de mannen om hun inspirerende verhalen met de samenleving te delen. Op deze dag zullen acht mannen op de pooldeck van het Courtyard by Marriott Paramaribo hun motiverende, inspirerende en emotionele verhalen met de Surinaamse gemeenschap delen.
Alven Roosveld, Jurmic Partodongso, Alan Tijseling, Henry Tapoto, Romano Morsen, Gilton Amoksie, Jethro Wirht en Kurt van Essen, gaan de uitdaging aan en staan die avond op het podium om het Surinaamse publiek te inspireren. Net als bij de vorige edities van de Inspiring Speaking Events (met de vrouwen en de jeugd van Suriname) staan positiviteit, inspiratie en motivatie centraal. De sprekers zijn allemaal mannen die het goed doen in de maatschappij, klappen hebben gehad van het leven en er toch weer bovenop zijn gekomen. Mannen die hun dromen volgen en anderen willen stimuleren datzelfde te doen. Mannen die wijze lessen hebben gekregen en die nu willen delen.

-door Priscilla Kia-

More
articles